sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Soitinpuisto

Osana Helsingin Juhaviikkoja oli pystytetty Soitinpuisto Eiranrantaan. Olin osittain unohtanut koko jutun, kunnes osuin paikalle lenkkeillessäni ystäväni kanssa. Emmekä olleet ainoita, paikalla oli paljon ihmisiä ihastelemassa tätä taideteosta. Onneksi ystävälläni sattui olemaan puhelin mukana. Olisi kuitenkin tarvittu vielä kovempi tuuli, jotta soittimista olisi lähtenyt parempi ääni. Pidin silti siitä hennosta äänestä, joka kantautui ilmoille lenkkiretkellämme. Siellä olikin jos jonkinlaisia soittimia; rumpuja, selloja, lyömäsoittimia. Tuli tässä ihan tänka på kun ei tähän aikaan yöstä enää osaa soittimien nimiäkään. Selvästi olisi siis tarvetta käydä Musiikkitalossa vähän virkistämässä muistia ;) Rannalle olivat päässeet myöskin ne soittimet, joita vapaaehtoiset halukkaat olivat itse rakentaneet työpajoissa. Soitinpuisto on ranskalaisen Pierre Sauvageotinin käsialaa, ja sen nimi on Harmonic Fields. 
Tähän loppuun vielä tunnelmallinen kuva aurinkoisesta sunnuntaipäivästä. Tuli jotenkin haikea olo että nyt se kesä on taas mennyt ja talvi tekee tuloaan. Jotenkin keväällä on niin kovat odotukset kesään (kenelläpä ei olisi) ja sitten se meneekin ohi ihan hujauksessa. Eipä tosin siinä mitään, onhan kesään kuulunut myös hyviä hetkiä! Ja syksylle on luvassa vielä parempaa. 


2 kommenttia:

 1. Hauska taideteos. :)

  Täälläkin hieman kaksijakoiset tunnelmat syksyn suhteen. Kesä oli ihana, mutta näin ilmojen viiletessä on kyllä mukava laittaa villasukat jalkaan ja lueskella enemmän kuin kesällä. Ja onneksi tulee joulu sitten pahinta pimeyttä piristämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mielenkiintoinen paikka! Totta puhut, on siinä syksyssäkin hyvät puolensa, ja joulu on tietysti aina ihana<3 :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)