sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pikakuulumiset


Täällä onkin nyt ollut aika lailla hiljaiseloa. Syynä on loppuviikosta alkanut kurkun oirehtiminen, joka muuttui kunnon flunssaksi viikonloppuna. Lisäksi on pientä lämpöä, muttei kuitenkaan sellaista kuumetta, joka pakottaisi nukkumaan koko ajan. Tehtävää olisi vaikka millä mitalla (esimerkiksi tuleva taidehistorian tentti!!!) mutta jotenkin on niin voimaton olo, ettei mitään jaksa tehdä. Tällainen joutilaanaolo tekee minut kyllä hulluksi. En jaksaisi enää sekuntiakaan tätä, mutta minkäs teet.


Kuten totesi taannoin tätini: "Rakas Jumala, voisitko antaa minulle hiukan kärsivällisyyttä...NYT HETI!" Sopii täydellisesti mielentilaani tällä hetkellä. Yritän saada tehtyä ainakin postauksen niistä Viron Itsenäisyyspäivän juhlista torstailta, ja vähän muutakin olisi tuolla tulossa.

6 kommenttia:

 1. Pikaista parantumista! Täällä toinen, joka ei malttaisi koskaan sairastaa. Olen juuri lusinut flunssan, toivottavasti alkaisi olla nyt talviflunssat sairastettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt onneksi alkaa hellittää jo :) Toivottavasti ollaan nyt molemmat sairastettu tarpeeksi tämän talven osalta!

   Poista
 2. Paranemisia! :) Sairastaminen on kyllä turhauttavaa... itse olen pysynyt tänä talvena yllättävän terveenä, varmaan iskee flunssa saman tien, kun hiihtoloma tai pääsiäinen koittaa :D Taidan olla aika tunnollinen opiskelija, kun sairastan niin usein lomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsellenikin käy joskus juurikin noin, todella ärsyttävää :D Hyvä kuitenkin että olet nyt pysynyt terveenä :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)