keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Viime viikolla olen...
..tsempannut ja käynyt taas urheilemassa ystäväni kanssa. Uusin innostukseni on Body Attack joka vastaa noin 10 km lenkkiä.


...ihmetellyt, milloin kevät oikein saapuu. Tiistaina ja keskiviikkona satoi runsaasti lunta, ja tältä näytti kun katsoin ikkunasta ulos. Kaunista on, mutta kesä saisi tulla jo!...sallinut itselleni rauhallisen kahvitteluhetken Starbucksista ostetun karamellisiirapin kera. Melkein kuin aito Caramel Frapucchino!


...opiskellut. Yhteisvoimilla ystäväni kanssa kirjastossa, jossa tosin meinasi mennä hermot internet-yhteyden kanssa. Ei mennyt niin kuin Strömsössä.


...käynyt lempiravintolassani Zen Sushissa syömässä maailman parhaita susheja. Pienoinen ero minun ja ystäväni annosten välillä!! Haha.


...päässyt vihdoin katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto-elokuvan, jota tähdittää, kukas muukaan kuin Armi. Oli kyllä hauska elokuva, saatiin hyvät naurut viikon päätteeksi :)


...ja hoitanut blogihommia. Yritän saada mahdollisimman paljon postauksia tehtyä valmiiksi, ettei sitten viikolla tarvitse niistä huolehtia. 

Hauskaa viikkoa! ::) 

EDIT: Muistakaa käydä ehdottelemassa minulle kirjahaasteita! Otan vastaan niin paljon ehdotuksia kuin teillä on, ja pyrin suorittamaan niitä enemmänkin kuin yhden. 

2 kommenttia:

  1. Zen Sushi on minunkin lempparini (vaikka makit saisivatkin olla vähän isompia, viime aikoina ne ovat onneksi ehkä hivenen suurentuneet)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo pelkkä ajatuskin Zen Sushista saa veden kielelleni :D Hyvä etten ole ainoa, jonka lemppari tämä on!

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)