sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Dress code

Yksi oopperoissa, baleteissa sun muissa kulttuuritapahtumissa käyntien parhaita puolia on (tietysti itse sisällön lisäksi!!) myöskin pukeutuminen, sillä näihin saa panostaa kunnolla. Parhaiten tämä näkyy varmaankin juuri oopperoissa ja baleteissa, jossa vanhempi ikäpolvi laittaa parastaan. Kuten varmaan lähes kaikki naiset, minäkin rakastan vaatteita, ja on hauskaa suunnitella etukäteen asunsa. Siksi yritin tehdä kollaasin omasta pukeutumisestani.


Ehkä yleisin asuni on tässä yllä. Perus klassinen musta cocktailmekko, johon voi yhdistää joko perus mustat korkokengät, tai jotain vähän erikoisempaa. Mustalla käsilaukulla (minulla yleensä lompakko) ja pienillä koruilla saa hienostuneen asukokonaisuuden, jonka kruunaa huoliteltu nuttura. 


Varmaan toiseksi käytetyin kokonaisuuteni on mustat housut ja hieman näyttävämpi yläosa, johon saa esimerkiksi omassa tapauksessani (kenkäfriikkinä) jotain säväyttävää pirteillä korkokengillä. Suosin itse enemmän tukka nutturalla-kampauksia, mutta kun tulee bad hair day niin mikään ei tunnu auttavan. Silloin ponnarilla saa tukan pois silmiltä (poissa silmistä, poissa mielestä?) ja pieni sivuletti tuo sitä 'jotain', mitä usein kaipaan piristämään.


Hätävaranani toimii musta (tai tumma) kotelohame, johon voi sitten yhdistää mielensä mukaan yläosan. Koska yleensä kokonaisuudesta tulee (omasta mielstäni) liian yksinkertainen ja tylsä, pyrin koruilla, kengillä ja laukulla (sekä mahdollisesti myös hiuksilla) tekemään asusta pirteämmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)