keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Coffee house

Viime viikolla näin erästä ystävääni, jota en ollut nähnyt ikuisuuksiin, ja päätimme mennä juttelemaan kahvin ääreen. Päädyimme ystäväni ehdotuksesta keskustan Sokoksen Coffee houseen, jossa olen vain kerran käynyt nopeasti vilkaisemassa. Täytyy vain ihmetellä, että miksen ole sinne ennen eksynyt?!
Paikkana Coffee house on todella kodikas, ja ystäväni sanoin "penkit on upottavan pehmeitä". Paikkaa vaan ei ehkä huomaa niin selkeästi, sillä se on Sokoksen perällä huomaamattomassa paikassa. Mutta kun paikan löytää, ja sisään pääsee, niin heti katse kiinnittyy laajaan valikoimaan herkkuja. Vasemmalla puolella tiskiä on rivistö baarijakkaroita kiireisimmille, mutta jo heti kulman takaa löytyy sitten enemmän tilaa mukavine sohveileen, nojatuoleineen ja pöytineen. Kuten varmaan täällä on jo varmaan huomattukkin, rakastan ruokaa. (Enkä varmaan ole ainoa.) Coffee housessa oli ihanan iso valikoima erilaisia herkkuja muffineista valkosuklaa browneihin ja erilaisiin patonkeihin. Kaikki näytti niin herkullisilta, että vesi tuli kielelle, ja oli vaikea päättää mitä ottaisi. 
Päädyin lopulta ice latteen ja porkkanakakkuun, namnam. Ystäväni kokeilivat valkosuklaabrownieta, kanapatonkia, capuccinoa ja ihan tavallista kahvia. Vaikka itsetehty porkkanakakku on aina parasta, oli tämäkin kyllä todella hyvää, ja ainakin ilmeistä päätellen myöskin brownie ja patonki maistuivat! Totesimme, että Coffee houseen pitää tulla uudelleen, ja kokeilla ensi kerralla jotain erilaista. 

Coffee house 
Asema-aukio 2, 00100 Helsinki
ma-pe 9-20.30, la 9-17.30, su 12-17.30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)