keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Taidetta opiskelijoille!

Viime vuoden Taidetta meille! -tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna. Opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy koko päivän! Ateneumin omilla sivuilla ei kerrota tarkempaa ohjelmaa, mutta sivuston mukaan luvassa on työpajoja sekä Tove Jansson -aiheisia elokuvia. EDIT: Ateneumin sivuilla kerrotaan nyt myös päivän ohjelma!

Lisäksi Kansainvälisenä museopäivänä 18.5. Ateneumiin on ilmainen sisäänpääsy kaikille!

Taidetta meille / Ateneum
7.5.2014 Lisätietoa täältä.

Kuva Ateneumin sivuilta.
Myös Kiasmassa järjestetään opiskelijapäivä, jolloin näyttelyihin pääsee ilmaiseksi. Tällä hetkellä Kiasmassa on paljon puhuttua Alfredo Jaalin taidetta, Kiasma hits- näyttely, sekä performanssibiennaali. Alla päivän ohjelmaa.

(Keskusteluopastuksia näyttelyissä)
Toiminnallisia Happy Families -kierroksia Alfredo Jaarin näyttelyyn englanniksi klo 11, 14 ja 15.15.  Maksimissaan 25 osallistujaa/kierros. Kierrosten kesto n. 1 h ja ne ohjaa taiteilija Edwina Goldstone.
klo 14 Là-bas -performanssibiennaali, Kiasman Seminaari-tila.
Työpaja Design your opinion klo 15-19, Kiasman Paja 
klo 18 Là-bas -performanssibiennaali, Kiasma-teatteri.

Opiskelijapäivä / Kiasma
25.4.2014 Lisätietoa täältä.

2 kommenttia:

  1. Loistavaa että opiskelijoille on tarjolla näin mukavasti taas kulttuuria, toivottavasti moni tarttuu tilaisuuteen. Ja kiitos vinkistä koskien Kansainvälisen museopäivän ilmaista sisäänpääsyä. Merkattu kalenteriin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tosin sitä voitaisiin myös laajentaa myös vähän muillekkin piireille :D En itsekkään tiennyt että Ateneum viettää "Kansainvälistä museopäivää" joten oli kiva yllätys! Kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa Tove Jansson-näyttely jos sitä ei ole vielä nähnyt :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)