keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia

Olympialaiset ovat täysin vieneet huomioni, joten on luultavasti vain hyvä että ne nyt sitten pian loppuvat. Oops. Tähän väliin siis hieman tammikuun kuvia. Vuosi on lähtenyt käyntiin paremmin kuin osasin kuvitellakaan, joten innolla odotan mitä tänä vuonna tapahtuu.


Uusi vuosi toi tietysti mukanaan kevään menojen suunnittelun. Tämä on yksi mielipuuhani, se tunne kun saa selailla eri mainoslehtisiä, katsastaa sieltä kiintoisimmat tapahtumat ja kun voi alkaa täyttää kalenteria. Valitin isälle pari viikkoa sitten miten vähän tulenkaan käymään keväällä Oopperassa, mutta huomasin juuri, että olen menossa sinne helmikuussa peräti kolme kertaa, ja on niitä esityksiä loppukeväällekin tulossa. Ei siis enää mitään pelkoa tästä, huh  Tavoitteeni olisi myös käydä useammin musiikkitalossa, sekä muissa harvemmin vierailemissani paikoissa.


Lainasin ystävältäni Järven lumo -näyttelystä tehdyn kirjan "Onnellista asua maalla". Tuli sitten yksi päivä sellanen ajatus että tämä kirja pitää saada myös omaan kirjahyllyyni, ja kävin ostamassa sen aika ex tempore Ateneumin kaupasta . Vähän naurattaa tämä juttu, sillä en ole ennen ostanut taidekirjoja hyllyyni. Tosin vielä muutama vuosi sitten se ei olisikaan kiinnostanut minua yhtään. Kohta kirjahyllyni on varmaan täynnä erilaisia taidekirjoja, haha.


Bloggailua. Olen varmaan kertonut, että kukat piristävät mieltäni ja lisäävät motivaatiota. Tammikuussa Stockmannilla ruusut olivat kanta-asiakastarjouksessa, joten vähän innostuin ostelemaan niitä. Tuntuu niin tyhjältä, jos esim työpöydällä ei ole kukkia.

Saatiin lunta vihdoin tänne eteläänkin! Pakkasta voisi tietysti olla vähemmän, mutta en valita kun saatiin sentään lunta. Oli ihanaa myös käydä ystävämme luona, missä maisema oli kuin jostain talven ihmemaasta. Kaikki puut kylpivät lumipeitossa: onhan se ihan erilaista kuin esim kaupungissa jossa ei ole näin "puhdasta".

Hauskaa viikkoa vaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)