keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Helsingissä ainakin on viimepäivät olleet aika harmaita ja sateisia, joten ajattelin piristää tätä pimeää aikaa näillä ihanilla syksykuvilla. Itselläni on hieman ristiriitaiset fiilikset tätä vuodenaikaa kohtaan, sillä aina minut valtaa jonkinlainen haikeus. Sitä ei oikein pysty selittämään, mutta yksi syy siihen on pimenevät illat. Syksyisin kuitenkin alkavat taas kulttuuririennot, jotka ovat omiaan piristämään. Ja tietysti joulu! 
No niin, tulipa eksyttyä aiheesta. Koko ajatus kirjoittaa syksyinen postaus lähti, kun isäni pyysi minua palauttamaan lainaamani kameran hänelle töihin. Onneksi työvuoroni alkoi vasta puolenpäivän jälkeen, joten sain rauhassa nauttia aurinkoisesta aamupäivästä ennen töihin menoa. Puiden lehdet ovat kyllä niin kauniina, näitä kuvia voisi ihailla vaikka kuinka kauan! Sain ikkunan läpi vielä parempia kuvia kuin kadulta, sillä tuo väriero ylimpien ja alimpien lehtien välillä on hieno. 


Joulun lähestyessä olemme taas siskoni kanssa harjoittelemassa jo perinteeksi muodostunutta viuluesitystä sukulaisille. Tälläkin kertaa päädyin venäläiseen säveltäjään, ja eräästä baletista tuttuun kappaleeseen, johon isoisäni tosin suhtautui hieman varauksella. Kyseessä ei ole Tshaikovski vaan eräs hänen maamiehensä, josta ajattelin myöhemmin tehdä Säveltäjät-sarjan postauksen. Olen super-innoissani, sillä Tshaikovskin ohella hän on yksi lempisäveltäjistäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)