tiistai 1. tammikuuta 2013

Oopperaan 10 eurolla !

Tammikuusta 2013 lähtien Suomen Kansallisoopperaan pääsee opiskelijoiden, varusmiesten ja siviilipalvelusmiesten lisäksi myöskin alle 25-vuotiaat ja työttömät 10 € !! Etu koskee saman päivän ooppera- ja balettinäytöksiä (C-E katsomot), joissa on vielä tilaa. Lisäksi opiskelijat saavat edelleen -50% alennusta (A-E katsomoista) varatessaan/ostaessaan lippuja. Kannattaa siis ehdottomasti käyttää tätä hyväksi ja käydä Kansallisoopperassa ! 

Lippuja täältä!

kuva weheartit

4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Harmi kun me kotihoidontuella kitkuttavat emme saa mitään alea (vaikka saamme vähemmän tukea kuin työttömät). Korkeanpaikankammoisena ylimmän kerroksen 14 euron paikatkin ovat olleet melko pelottava kokemus. Aion kuitenkin taas korkealle uskaltautua, pidän niin oopperasta ja baletista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! :( Kannattaa tosiaan uskaltautua korkealle, sillä Kansallisoopperan kevät on täynnä kaikkia ihanuuksia! :D

   Poista
 2. Oi, pitäisiköhän tänä vuonna käydä sitten oopperassa kun on vielä alle 25.. Juuri ennen vuodenvaihdetta tajusin ostaa itselleni Stage-passin Kansallisteatteriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuota alea, sillä siellä on tulossa niin hyviä oopperoita ja baletteja että huh huh :DD Itsekkin pohdin tässä jo, että pitäisi kokeilla tuota. Oho, en ole ennen kuullut Stage-passista! Paljonko maksoi ja mitä sillä saa? :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)