maanantai 22. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Tässä on ollut jo monta päivää pieniä (köh) teknisiä ongelmia, mutta nyt tilanne on parantumassa. Tosin tässä tilanteessa on vielä rutkasti totuttelemista. Yritän postailla eri tapahtumista, mutta saa nähdä miten käy. Sunnuntaini on sen sijaan sujunut hyvissä merkeissä, kävin leipomassa Kaardemummakakun päivällä vanhemmilleni, jotka kävin myöhemmin illalla hakemassa lentokentältä. Samalla reissulla oli tietysti käytävä Starbucksissa, jossa konetta odotellessani nautin Caramel Frappucchinosta ja lohileivästä. Mukaan lähti karamellisiirappia, jota ajattelin heti aamulla kokeilla. Nam! 


Taidehistorian koe lähestyy uhkaavasti, joten ensi viikko varmaan lähtee käyntiin siihen lukemalla. Sain kuulla että koe on aika haastava, joten nyt vaan kunnolla sitten opiskelemaan. Luvassa on myös teatteria, ja  loppuviikosta alkaa Kirjamessut, joten eiköhän tekemistä riitä tällekkin viikolle. Kumpa vain sää paranisi, ei tarvitsisi koko ajan sataa! :) 


2 kommenttia:

  1. Onnea taidehissan kokeeseen! Se voi tosiaan olla haastava jos ei ole kuvia opetellut. Sitä kun ei koskaan tiedä mitä kuvia kokeeseen tulee. Ja yleensä itselleni on käynyt niin että tentissä kysytään juuri sitä taiteilijaa ja teosta jonka olen ajatellut olevan "vähemmän tärkeä" :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hieman pelottaa juurikin tuo "kuvien tunnistaminen", pitää varmaan varata kunnolla aikaa vain kuvien opiskeluun. Tuli vähän kyllä möhlittyä tässä, kun olen unohtanut että tentteihin pitää ilmoittautua 10pv ennen tenttiä. No, ainakin saan lisää aikaa lukea ! :)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)