torstai 29. toukokuuta 2014

Pikakuulumiset

Pahoittelut, että blogini on jäänyt roikkumaan!

Tänään on blogini 2-vuotisynttärit, sillä kirjoitin ensimmäisen virallisen postauksen 29.5.2012. Tuntuu hassulta, että siitä on jo pari vuotta. Kiitos kaikille ihanille lukijoille kommenteista! Blogin perustamisesta saakka minulla on ollut tietty kulttuuripäämäärä, joten sitä kohti edelleen mennään. 


Bloginteko on jäänyt viime aikoina paitsioon, koska kuten blogiani pidemmän ajan lukeneet tietävät, suhtaudun kulttuurin ohella jääkiekkoon (ja erityisesti Leijona-lätkään) suurella intohimolla. Toukokuussa MM-kisojen aikaan ystäväni ja perheeni saavatkin aina varautua siihen, ettei mistään muusta puhutakaan pariin viikkoon… eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Tosin ensi vuonna Suomi voisi boikotoida kisoja, kun rehellisellä pelaamisella ei tunnu olevan mitään väliä.


Huominen meneekin sitten matkanvalmisteluissa. Tämä matka on harvinaista herkkua, sillä perheemme matkustaa yhdessä kerran viidessä vuodessa. Lauantaina on siis klo 06.00  lähtö Pietariin ja samana iltana hartaasti odottamani Joutsenlampi. Sen suuremmin ei olla nähtävyyksiä ennalta sovittu, mutta paljon palatseja ja kaupungilla kävelyä on luvassa.

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea 2-vuotiaalle! :) Pietarin kulttuuritarjonta houkuttaisi, vielä ei ole siellä tullut käytyä. Myönnän että pikkuisen jännittää lähteä Venäjälle kahden tummaihoisen lapsen kanssa. Mutta moni on sanonut että jännitän turhaan. Taitaa olla sielläkin jollain tasolla totuttu erilaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän jännittää itseänikin että millainen tilanne siellä on varsinkin Ukrainan kriisin alla, mutta kaikki ovat rauhoitelleet että Pietari on aika eurooppalainen kaupunki, ja turvallinenkin :D Uskon siis ettei teillä(kään) ole siellä mitään hätää!

   Poista
 2. Onnea blogille, mutta eikös vuodesta 2011 tule jo kuluneeksi 3 vuotta? Ja itse asiassa 4 vuotta jos miettii että olet kirjoittanut vuoden 2011, 2012, 2013 ja nyt 2014. Vuosia tupsahti tuplasti lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, mitä mä täällä sekoilen! :D Kiitos korjauksesta, olin väärässä vuodessa, piti kirjoittaa 2012. Ei pitäisi kirjoitella postauksia 11 aikaan illalla kun ei näemmä aivot ihan toimi :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)