torstai 8. marraskuuta 2012

Kunnallisvaalipäivän lounas

Jo melkein pari viikkoa sitten, suoritettuani kansalaisvelvollisuuteni, kokoonnuimme vanhempieni luokse. Äiti oli taas loihtinut herkullisen aterian, kuhaa portugalilaisittain. Myönnän olevani hiukan nirso kalojen suhteen, mutta tämä oli todella hyvää! En myöskään syö läheskään tarpeeksi kasviksia, mutta onneksi vanhemmillani on varastossa maailman parasta sveitsiläistä salaattikastiketta, jota raahataan aina suuret määrät Sveitsistä tullessa. Sitä kun ei ikävä kyllä täältä saa. 





Namnam, tulee ihan vesi kielelle kun katsoo taas näitä kuvia! Kun vielä saisi äidin taidot itselleni niin tällaisia herkkuja voisi loihtia vaikka joka päivä. Jälkiruuaksi meillä oli marjapiirasta ja lakkajäätelöä. Valiolla on kyllä todella herkullinen valikoima erilaisia jäätelöitä, tässä on taas yksi todiste siitä. 



Ja mikä parasta, glögikausi on avattu! Rakastan talvessa juuri glögin juomista, se on niiiin hyvää. Onneksi en ole ainoa, sillä makoillessamme sohvalla Schubertia kuunnellen, sitä tuli juotua melkein litra kahteenpekkaan. Haha. Nyt varmaan käy taas niin, että sitä tulee juotua ihan kyllästymiseen asti. Mutta nautitaan nyt kun vielä voi :) 

2 kommenttia:

  1. Minä ratkaisin kokkausongelmani naimalla erinomaisen kokin! En ole katunut päivääkään. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)