keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Helsingin Kirjamessut tulevat taas!


Huomenna on taas luvassa Helsingin Kirjamessut, jotka vetävät kymmeniätuhansia kävijöitä vuosittain Messukeskukseen. Tänä vuonna myös lapset on huomioitu, sillä Topelius-lavan korvaa Tarinalaakso, jossa kirjailijat lukevat kirjojaan lapsille! He voivat myös osallistua työpajoihin, askarrella, tai lukea itse kirjoja. Valvottu lapsiparkki antaa vanhemmille aikaa kierrellä rauhassa messuareenalla.Kuvan lähde täältä.

Viimevuonna en ainakaan huomannut (korjatkaa jos olen väärässä) kirjabloggaajien huomioimista. Nyt heitä voi tavata Sport barissa torstaista sunnuntaihin. Mielestäni tosi hyvä idea tuoda bloggaajat mukaan tapahtumaan, vetää varmasti ihmisiä paikalle!

Mitä nyt nopeasti vilkaisin ohjelmaa, huomasin että Putous-voittaja Karim Z Yskowitz on tulossa paikalle puhumaan "somesta somelaisille". Kyseinen ohjelma kuuluukin yhteen vuoden katsoituimMISTA, joten varmasti on tulossa hauska tapaaminen perjantaina! Myöskin Paola Suhosen haastattelu Ivana Helsingistä voisi olla mielenkiintoinen torstaina. Nappasin heti ohjelmaluettelosta myöskin Kaari Utrion, joka kertoo sunnuntaina uutuuskirjastaan Seuraneiti.Itse taidan ehtiä vain sunnuntaina vilkaisemassa millaista meno on. Tiedän ainakin, että isoäitini aikoo "muuttaa" messukeskukseen koko loppuviikoksi, haha.

Helsingin Kirjamessut/Messukeskus
24.10-27.10.2013
Lisätietoa täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)