perjantai 11. lokakuuta 2013

Alennuslöytöjä

Blogitauosta tulikin aiottua pidempi, sillä töiden jälkeen olen ravannut Ateneumin avajaisissa, teatterissa ja tietysti Hulluilla Päivillä. Näiden jälkeen ei sitten olekkaan ollut hirveästi energiaa alkaa pohtia blogihommia. Onneksi varastossa oli jotain valmista :) 

Jokin aika sitten pyöriessäni keskustassa päätin piipahtaa Suomalaisessa Kirjakaupassa. Virhe. Heillä sattui olemaan alennusmynnit käynnissä, ja voitte arvata mitä tapahtui. Puolustan itseäni sillä, että neljästä ostamastani kirjasta kolme oli noin 50% alennuksella! Mielestäni siis aika hyvin.



Ostokseni olivat Hal Vaughanin Vihollisen vuoteessa, Sophia Kinsellan Soitellaan, soitellaan sekä Minishoppaaja, ja Arto Luukkasen Medvedev - Venäjän isäntä? Näistä luin parissa illassa tuon Minishoppaajan, ja muita kolmea olen lukenut vuorotellen. Haha, kyllä, minulla sattaa olla montakin kirjaa yhtä aikaa luettavana.



Minishoppaaja kuuluu Himoshoppaaja-sarjaan, josta olen lukenut edellisetkin osat. Suosittelen: perus hömppäkirja jota voi lukea, kun ei jaksa mitään sen vakavampaa iltalukemista. Sama pätee Soitellaan soitellaan -kirjaan, vaikka minulla on hieman vaikeuksia lukea Kinsellan kirjaa joka ei kuulu Himoshoppaaja-sarjaan. Luin kesällä Coco Chanelin elämänkerran, joten tuo Vihollisen vuoteessa on hyvää jatkumoa siihen. Medvedevin otin mukaan ihan kiinnostuksesta Venäjän hallintoon. Kiinnostusta lisää myös se, että isoisäni oli aikanaan Supon vastavakoilun leivissä. Olenkin saanut kuulla paljon jännittäviä juttuja siitä, miten itänaapurimme edustajat ovat vierailleet kesäasunnoillamme ja istuneet ruokapöydässä perheen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)