sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ateneum 125-vuottaPaljon onnea 125-vuotiaalle Ateneumille! 

13.10.2013 maamme yksi maineikkaammista taidemuseoista täyttää 125 vuotta, minkä kunniaksi koko syntymäpäivän ajan näyttelyihin on vapaa pääsy. Tämän lisäksi kello 11 ja 17 välillä on järjestetty erilaista ohjelmaa. Itse ainakin odotan innolla Järven lumo –näyttelyä, joka siis perustuu Tuusulanjärvellä asuneiden suomalaistaiteilijoiden teoksiin. Virallisesti Järven lumo -näyttely avautuu jo perjantaina 11.10. Klo 11-14 Pää koreaksi! Nonstop-työpajassa tehdään juhlahattuja ja kruunuja
Klo 11.30, 13.30 ja 15.30 Aikamatka Ateneumiin -opastus
Klo 12 FT Riitta Konttinen kertoo Tuusulanjärven taiteilijayhteisöstä
Klo 13 venäjänkielinen opastus Järven lumo -näyttelyyn
Klo 14 Järven lumo -johdantoluento Ateneum-salissa
Klo 15 Millainen on nykypäivän taiteilijayhteisö? Keskustelussa mukana Kim Simonsson, Rutsuko Sakata, Kari Virtanen, Julian Garner, Barbro Kulvik ja Jusa Peltoniemi, puheenjohtajana Ateneumin intendentti Timo Huusko
Klo 17 Ristiveto-festivaali: Romantiikkaa ja folkia (konserttiliput Lippupalvelusta)


13.10.2013 Ateneum / Vapaa pääsy!
Klo 11-17 

(Lisätietoa ja kuvan alkuperä Ateneumin sivuilta.)Pssst, postausehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Blogi jää ensi viikolla hieman takaa-alalle, vaikkakin varastossa on joitain valmiita postauksia. Kaikenlaiset ideat ovat siis hyvin tervetulleita, joten ei kun kommenttiboksiin viestiä! :) 

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä Ateneum-vinkistä! Tulen sunnuntaina suoraan viikonlopun metsäreissulta, pitää katsoa kehtaisiko sillä varustukselle suunnata juhlistamaan Ateneumia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, olisin vienyt ystävänikin tuonne, mutta töiltäni en ehdi :( Järven lumo on kyllä upea näyttely! (siitä lisää myöhemmin ;)

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)