sunnuntai 25. elokuuta 2013

Iltakävelyllä

Alkuviikosta lähdimme aika extempore ystäväni kanssa iltakävelylle. Kun en vielä uskaltanut salille lähteä treenailemaan, piti tyytyä vähemmän raskaaseen urheiluun, eli kävelemiseen. Meitä on pitkään kiinnostanut Katajanokka, joten ei kauaa mietitty minnepäin lähdetään ;) 
 Olen pienempänä ollut Katajanokalla useastikin, sillä isoäitini isä asui tuossa kuvassa näkyvässä talossa. Moneen vuoteen ei sitten tullut käytyä ollenkaan siellä. Molemmat kuitenkin rakastuttiin paikkaan aika palavasti, että tullaan varmaan tulevaisuudessa useammin sinnepäin suuntaamaan. Asunto Katajanokalta olisi myös ihan kiva, lottovoittoa odotellessa! 
Täytyy myöntää, että tällä reissulla olin ensimmäistä kertaa näin lähellä Uspenskin katedraalia. (Ellen sitten pienenä?) En tiedä miten on mahdollista elää päälle parikymppiseksi käymättä tuolla? Kyllä siitä ohi ollaan menty tuhat ja miljoona kertaa, muttei ikinä tuohon tasanteelle asti, josta oli muuten hienot näkymät. Sisälle ei päästy, mutta itselleni riitti hyvin ihastelu ulkoapäin. On se niin mahtipontinen ja kaunis, pidin erityisesti kultaisista kupoleista. 
Käytiin myös katsomassa Rakkauden silta, josta olen kuullut paljon puhuttavan. Se oli ihan täynnä lukkoja, todella kivan näköinen! Siitä sitten lähdettiin palailemaan kohtia kotia, sillä illan pimetessä alkoi tulla aika kylmä. Olikin sitten ihanaa päästä kotiin nukkumaan.

Ai niin, tarvitsisin nyt kuumeisesti vielä vastauksia tähän Kulttuuria nuorille-kyselyyn! Maanantaina on eräänlainen palaveri, jossa pääsisin hyödyntämään tuloksianne. Olisin siis hyvin hyvin onnellinen jos ehtisit nopeasti käydä siellä vastaamassa ! Kiitos :) Kyselyyn pääsee tästä! Jos et tiedä mistä on kysymys, tästä pääset Vaikuta! -postaukseen. 


Uspenskin katedraali
Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)