tiistai 27. elokuuta 2013

Baletin huipulle

Huomasin että AVAlta tulee syyskuussa uusi ohjelma, Baletin huipulle, jossa seurataan amerikkalaisten balettitanssijoiden elämää kulissien takana. Olen kuullut hurjiakin tarinoita siitä, miten kovaa kilpailua balleriinat käyvät. Yhtenä tämäntyylisenä esimerkkinä Venäjällä viime keväänä tapahtunut happohyökkäys. 

Kuva ja juttu täältä.

Avan dokumentti keskittyy Salt Lake Cityn West Ballet-balettiryhmään kuuden viikon ajan. Sivuilla kerrotaan, että tämä on ensimmäinen kerta kun arvostettu ryhmä antaa ulkopuolisten päästä näkemään pintaa syvemmälle ja näkemään miten hohdokkaalla ammatilla on myös vaativa ja karu puolensa. Täytyy siis ehdottomasti ruveta seuraamaan tätä, en malttaisi odottaa! :)

Baletin huipulle / AVA
4.9.2013 alkaen kello 19

6 kommenttia:

 1. Voi, kuulostaapa kiinnostavalta, kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että vinkistä oli hyötyä :) Odotan jo innolla ohjelman alkamista!

   Poista
 2. Oi, tämä kuulostaisi niin mun jutulta! Meillä ei valitettavasti ole kuitenkaan tv:tä kotona, joten en tiedä, onko minulla mahdollisuuksia seurata sarjaa. Saa nähdä, jos se tulee myös nettiin katseltavaksi?

  Aloitan itse reilu viikon päästä aikuisbaletin alkeet kansalaisopistossa, joten tämä olisi niin hyvää balettiharrastuksen aloittamisen fiilistelyä! Baletissa ja siihen liittyvässä maailmassa on mielestäni aina ollut jotakin kiehtovaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen ihan innoissani, en malta odottaa. Yritin itse asiassa katsella AVAn sivuilta pystyisikö tuota katsomaan mistään myöhemmin, mutta pahalta näyttä :( Kannattaa varmaan 4.9 katsella netistä uudestaan :)

   Vau, olen kateellinen! Balettimaailma kiehtoo kovasti :) Laita blogiin välillä balettikuulumisia, kiinnostaisi kuulla!!

   Poista
 3. Mie en oikein tykänny ite tuosta sarjasta, maistuu liian käsikirjoitetulle eikä siinä paljoa näe tuota itse tanssimista! Itse innostuin enemmän tästä sarjasta youtubessa! :D https://www.youtube.com/watch?v=iuBfr6SHLt4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä ei varmaan voi välttyä missään tällaisessa reality ohjelmassa :( Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa! :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)