sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Your choice!

Kuten monet ovat huomanneet, tein pienen kiinnostuskyselyn blogini aihepiireistä tuonne oikeaan palkkiin (käykää kaikki äänestämässä!). Yksi lukijoiden eniten toivomista aiheista oli kirjallisuus, ja sen pohjalta päätin kokeilla tällä kertaa uudenlaista postaustapaa. Nyt teillä on mahdollisuus päättää, mitä luen seuraavaksi! (Kotiväki, pysykää erossa tästä.) Tähän lukuhaasteeseen kuuluvat kaikki muut kirjallisuustyypit paitsi scifi, trillerit, kauhut, ja muut ahdistavat.  Nyt siis vain ehdottelemaan omia suosikkejanne, jotain kirjaa, mitä ette ole vielä lukeneet, mutta josta haluaisitte arvion, tai ihan mitä vain!

kuva weheartit

Ensi viikko tulee olemaan kiireinen, joten ihan seuraavaan viikonloppuun asti voi kommentoida tämän postauksen kommenttiboksiin ehdotuksia. Jännityksellä jään odottamaan, mitä tuleman pitää ;)

4 kommenttia:

 1. Tuija Wuori-Tabermann: Meitä oli kaksi, Joan Marble: Puutarha Italiassa, Anita Brookner: Päivät Pariisissa, Carol Shields: Kivipäiväkirjat, Elizabeth Noble: Ikuiset ystävät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista, tässä onkin hyvä listaus kirjoja, joita en ole lukenut :) Varmaan pitäisi ainakin yksi suomalainenkin kirja lukea!

   Poista
 2. Veikkaan, että saattaisit pitää Edith Piafin elämäkerrasta (Simone Berteaut: Piaf: Jumalani kuinka olen elänyt!) jollet ole sitä vielä lukenut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta, enpä ole Edith Piafin elämänkertaa lukenut, vaikka piti mennä katsomaan kyseinen leffa silloin pari vuotta sitten! :D Pidän kyllä elämänkerroista, joten tämä varmaan lähtee haasteeseen.

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)