keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kirjasto on toinen kotini


Olen viettänyt runsaasti aikaa lempikirjastossani koettaen saada asioita kunnolla hoidetuksi. Alta täytyy ainakin hoitaa tulevat taidehistorian tentit, jotka ovat jääneet joulukiireiden takia. Sen takia olen yrittänyt kirjoitella mahdollisimman paljon postauksia, jotta voisin keskittää kaiken huomioni tentteihin. Nyt täällä kuitenkin koettelee hermoani nettiyhteys, joka tuntuu katkeavan tuon tuostakin...


Tosiaan, en ole pitkään aikaan kertonut opiskeluistani. Taidehistorian peruskurssi 2 meni itseltäni aika ohi, sillä ehdin käydä ainoastaan parilla tunnilla. Harmikseni siellä käsiteltiin juuri sitä aihealuetta, joka itseäni eniten kiinnostaa: 1700-1800 lukujen taidetta. Argh. Eipä auta muu kuin lähteä lukeman tiiliskiven kokoista Honour-Flemingin Maailman taiteen historiaa. Onneksi peruskurssin kolmas osa alkaa vasta maaliskuun alussa, joten ehdin (toivottavasti) hyvin saada tentittyä rästit. Haastetta tähän tuo kuitenkin kaksi lisäkurssia: Kirjallinen viestintä sekä Kuvataiteen kirjakuulustelu. Kirjallinen viestintä on nopea tentitön kurssi, ja kirjakuulustelu on ainoastaan tentti, joten mistään todella aikaavievästä ei tässä tapauksessa ole kyse. Mutta nyt täytyy taas jatkaa hommia, alkaa tämä yhteys taas nyppiä. :)

4 kommenttia:

  1. Voimia ja inspiraatiota alkaneeseen vuoteen ja koulujuttuihin! Tiedän että sen tiiliskiven tahkoaminen voi tuntua työläältä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tukijoukot lupasivat auttaa, joten ihan hyvillä fiiliksillä lähtee tämä urakka.

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)