tiistai 29. tammikuuta 2013

Faktat, osa 2

Sain haasteen Hurmioitunut-blogista, ja koska rakastan tällaisia haasteita, päätin ottaa sen vastaan.  Edellisestä samantyylisestä haasteesta on kuitenkin vasta sen verran vähän aikaa, että jouduin kunnolla pohtimaan mitä kirjoittaisin. Mutta, näillä mennään.

Haaste menee näin: 

Kerro 11 asiaa itsestäsi 

Vastaa haastajaan esittämiin 11 kysymykseen 

Keksi 11 uutta kysymystä, jotka esität uusille haastetuille 

Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa 

Ilmoita heille, että heidät on haastettu


11 faktaa:
Olen hurahtanut jääkiekkoon. Ennen elin jääkiekkohuumaa vain MM-kisojen aikana, nyt keskustelemme ystävieni kanssa jo viikoittain siitä, mitä SM-liigan ottelua käydään seuraavaksi katsomassa. 

Jännitän esiintymistä. Olen aina jännittänyt, enkä ole oikein päässyt siitä eroon. Pitäisi ehkä käydä joku 'esiintymispelkoisten' kurssi :D

Lasken joka ilta ennen nukkumaanmenoa kuinka monta tuntia tulen nukkuneeksi yön aikana. En tarkalleen tiedä, miten tämä on iskostunut päähäni, mutta nykyään se on jo tapa.Nuorempana haaveilin oman kahvilan perustamista Prinssi Edwardin saarelle, jonne L.M.Montgomeryn Anna-ja Emilia-kirjat sijoittuvat. Pidin ystävilleni jopa "maistiasia", jossa kokeilin erilaisia reseptejä tulevalle kahvilalleni. Haaveilen yhä käyväni P.E.I:llä uudestaan, mutta kahvilahaaveet olen jo unohtanut. 

Tämän lisäksi olin ehdottomasti sitä mieltä, että Montgomery oli "unohtanut" kirjoittaa kirjan Anna omassa kodissa ja Annan perheen väliin. Siksipä tämä tomera pikkuinen päätti korjata asian ja kirjoittaa ihan itse tuon puuttuvan osan. Versioita on lukemattomia, joitain sain kirjoitettua jopa yli 100-sivua, toiset jäi vähemmälle. :D Naurattaa ihan ajatuskin. Mutta en tiedä, uskaltaisinko etsiä ne käsiini. 

Miettiessäni opintojani peruskoulun jälkeen, otin vaihtoehdoksi sairaanhoitoalan, ja pääsin jopa haastetteluun. En kuitenkaan päässyt opiskelemaan sitä alaa, ja ihan hyvä niin, sillä nykyään melkein pyörryn kun näen verta tai jos puhutaan luista, sisäelimistä ym. Perhettäni jaksaa tämä juttu nauratta vielä tänäkin päivänä.Olen kärsimätön. Vaihtelee vähän asiasta, mutta varsinkin kun asiat ei suju toivomallani tahdilla, niin ahdistun. Yritän hellittää otettani tässä asiassa, mutta nähtäväksi jää, miten onnistun. :)


Koen olevani ihan täysverinen helsinkiläinen, vaikka todellisuudessa sukumme juuret tulevat melkein sataprosenttisesti muualta Suomesta. 


Rakastan lähikirjastoani. Jos saisin otettua mukaani tarpeeksi evästä ja joitakin omia tavaroita, voisin viettää vaikka koko päiväni siellä.  

Pidän lenkkeilemisestä. Monen vuoden ajan se oli liikunnan ohella sosialisointia ystäväni kanssa aina keväästä syksyyn ennen lumen tuloa. Ja talvella juoksin sitten yksin. Olen onneksi viisastunut, ja hankkinut salikortin niin ei tarvitse enää lumikinoksissa juosta, tai kantaa astmapiippua mukana. 

Ala-asteen englannintunneilla minulla oli pakkomielteenä tehdä aina kotiläksyjen jälkeen lisätehtäviä, joista opettaja antoi leimoja, ja kun leimoja oli tarpeeksi, sai tarran. Täytyy varmaan lisätä, etten tästä huolimatta ollut kovinkaan hyvä englannissa. 

kuva weheartit

11 vastausta:
1.  Miksi perustit blogin? 
En oikeastaan osaa kunnolla vastata tähän, sillä en ole varma itsekkään. Osittain omaksi iloksi, osittain saamaan ihmisiä kiinnostumaan kulttuurista ja huomaamaan, ettei se ole niin "kamalaa" kuin mitä usein sanotaan. 

2. Mikä saa sinut hymyilemään useimmin? 
Perhe, ystävät, tulevat kulttuuririennot, blogini

3. Mistä et tahdo luopua? 
Jos nyt perhettä tai ystäviä ei lasketa, niin kulttuuriharrastuksistani.

4. Mistä voisit luopua?
Ainakin pitäisi luopua tietokoneesta, olen ihan liikaa siinä kiinni. Voisiko joku tulla hakemaan?

5. Mitä harrastat? 
Kulttuuria, urheilua, ja lukemista.

kuva weheartit
6. Mitä seuraat tv:stä? 
Enimmäkseen viihdeohjelmia, Putous on ihan paras. Hyvä Armi!

7. Kaunein suomalainen kaupunki jossa olet käynyt? 
Varmaankin Porvoo, en ole kamalasti kierrellyt Suomea. 

8. Millaisista blogeista pidät eniten? 
Paljon kuvia, mielenkiintoinen sisältö, positiivinen persoona. Ehdottomasti eniten luen edelleen lifestyleblogeja, mutta nykyään myös enemmän muitakin. 

9. Keräiletkö jotain, mitä? 
En, ellei sitten kokemuksia lasketa ? 

10. Viimeisin museo/galleriakäynti, missä?
Eero Järnefelt Ateneumissa.

11. Mistä nautit?
Kesästä, matkustamisesta, mökkeilystä (kesällä), blogin pitämisestä, kulttuuririennoista, taiteesta, kirjoista, Starbucksin kahvista ja kunnon jääkiekosta. Tässä näin alkuun :D 


Viimeiseksi piti haastaa muitakin, mutta oletan että aika moni on jo tämän haasteen suorittanut. Jokainen päättäköön siis itse :)


4 kommenttia:

 1. Näitä oli mukava lukea! Jääkiekkofanius oli etenkin ylläri, en olisi ehkä heti arvannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! :) Haha, olen itsekkin aika järkyttynyt siitä että hurahdin kunnolla jääkiekkoon. En olisi ihan heti uskonut! :D

   Poista
 2. Kiitos haasteeseen vastaamisesta.Tätä oli kiva lukea. Hienoa että sinäkin olet kulttuurin lähettiläs,yritetään saada ihmiset kuluttamaan kulttuuria ja ennen kaikkea nauttimaan siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi haasteesta, näitä on hauska tehdä! :) Täytyy nyt vain toivoa, että saadaan muutkin ihmiset kiinnostumaan ja nauttimaan :D

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)