torstai 19. heinäkuuta 2012

I will be here waiting in the silence


Tiedättekö sen tunteen kun mikään ei tunnu onnistuvan, asiat painavat päälle ja kaikki vain ahdistaa? Itselläni paras keino (ei ehkä viisain?) tilanteeseen on vaihtaa maisemaa hetkeksi. Kaikeksi onneksi tätini, joka asuu ulkomailla, halusi perheineen tulla Suomeen viettämään pyöreitä vuosiaan isovanhempieni mökille. Ei voi muuta sanoa, kun että tämä tuli juuri oikeaan saumaan!  

Säät ei kylläkään suosineet (tosin viime viikko taisi olla kaikkialla Suomessa tosi sateinen) paitsi satunnaisesti aurinko pilkahti pilvien lomasta. Ei se oikeastaan haitannut, sillä sade on kotoisaa, varsinkin jos istuu itse sisällä lämpimässä hyvässä seurassa.


  Isovanhempieni mökillä kasvaa ihan mielettömiä määriä mustikoita, tosin kuin toisella mökillämme. Siksipä on ihanaa aina täällä käydessä kerätä suuret varastot talvea varten, tai vaikka vain popsia  suuhunsa polkujen varrelta. 


Vanhemmat lähettivät meidät "pois tieltä" etsimään sieniä. Sade kuitenkin yllätti, (taas kerran) menimme pitämään sadetta ison kuusen alle, ja niinpä sienisaalis jäi pieneksi. 

 

Huh, tuli syötyä kamlasti!


Yksi paras asia mökkeilyssä on ehdottomasti sauna! Kun sen vielä yhdistää laiturilta hyppäämiseen, niin kaikki on täydellistä. Serkkuni ova himosaunojia, joten tuli sitten saunottua joka toinen päivä :D Kaikeksi onneksi tämä on vielä niin otollisella paikalla, että kesäisin niin vesi kuin ilmakaan ei yleensä putoa alle 20 asteen. 


Tämän rentouttavan mökkeilyn jälkeen suuntana olikin sitten Savonlinna ja Oopperajuhlat. Siitä lisää hieman myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)