maanantai 6. toukokuuta 2013

Muistutusta

Kuten tässä postauksessa kerroin, Kansallisbaletti järjestää ilmaisen esityksen Hartwall Areenalla 18 toukokuuta. Luvassa on siis otteita eri baleteista, kuten esimerkiksi huikean suosion saavuttaneesta Lumikuningattaresta. Ehdottomasti siis näkemisen arvoinen tilaisuus! Tuli kuitenkin tieto, että tästä päivästä alkaen Kansallisoopperalla jaetaankin "paikkalippuja" lauantain esitykseen. Itselleni tämä tuli hieman yllätyksenä, joten tästä tekstistä saattoi tulla hieman sekava. Alla kuitenkin Oopperan Facebookin ilmoitus aiheesta. 

"Tänä aamuna Hartwall Areenan balettivierailun ennakkolippujen jako alkoi Oopperashopissa, ja oven takana olikin jo pitkä jono odottamassa! Ennakkolippuja on päivän aikana mennyt jo tuhansia, mutta vielä lippuja on jonkin verran jäljellä. 
Mikäli jäät vaille ennakkolippua, ei kuitenkaan kannata luovuttaa, sillä Areenalla on noin 2000 lisäpaikkaa jaossa vasta paikanpäällä, ja myös kaikki käyttämättä jääneet lippupaikat vapautuvat puoli tuntia ennen esityksen alkua." 

kuva weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)