lauantai 11. toukokuuta 2013

Kuvia ja tunnelmia

Viikko on kulunut täysin Jääkiekon lumoissa, joten blogi on jäänyt täysin takaa-alalle. Yritän saada aikaiseksi hieman enemmänkin postauksia, mutta tähän väliin nopea katsaus toukokuun alun kuviini. 


Jääkiekon MM-kisat alkoivat. Kuten olen aikaisemmin kertonut, olen aika intohimoinen Leijonafani, ja se kyllä näkyy (ja kuuluu!). Tänä vuonna päätimme jopa mennä ihan paikan päälle kannustamaan Leijonat voittoon, mistä olen todella innoissani. Ystäväni ilmoitti säälivänsä sitä, joka tulee istumaan katsomossa minun edessäni.


Päätettin lähteä hakemaan oikeanlaista tunnelmaa Sports Academy-baarista. Siellä olikin jonkin verran väkeä kannustamassa Suomi voittoon Ranskasta. "Ei vettä Raantaa rakkaampaa.."Leijonien peli ei tosin ollut ihan parhaimmaista päästä..


Toukokuuhun on mahtunut myöskin kulttuuria. Keskiviikkona oli vuorossa Nijinksy-Elo-Inger, joka oli kyllä kaukana klassisesta baletista. Tästä lisää myöhemmin. Tämä esitys kuitenkin aloitti kevätkauden huipennuksen, seuraavana Tristan & Isolde, ja viimeisenä Prinsessa Ruusunen. 


Yhtenä sunnuntaina suuntasimme Mattolaiturille, jossa nautimme upeasta säästä ja hyvästä kaakaosta. Viileä tuuli hieman häiritsi auringonottoa, mutta kyllä siinä pari tuntia jaksoi istuskella viltin alla.


Savonlinnan Oopperajuhlat lähestyvät. Tässä omat lempparini, saa tosin nähdä että miten kesä nyt tulee menemään. Listalla on siis Wagnerin Lohengrin, Verdin Macbeth sekä Samson et Dalila. Ja varmaan joudun Jevgeni Oneginista luopumaan, kun sen ajankohta on niin myöhäinen. 

Tästä ei nyt tullut mitenkään hirveän asiapitoinen postaus, mutta hieman kuulumisia kuitenkin. Pahoittelen tästä Jääkiekkopainottesta, sitä on luvassa aina Leijonien voittoon asti ;) Väliin toki tulee varmasti muutakin! 

2 kommenttia:

 1. Mua niin harmittaa, etten pääse Tristan ja Isolde -oopperaa katsomaan tällä kertaa... oon nähnyt sen telkkarista joskus, ja se oli ihan huikea, joten olisi ihanaa nähdä livenäkin joskus :)
  Ja sinne Savonlinnaankin olisi mahtavaa päästä, mutta kesäsuunnitelmat ovat vieläkin pahasti auki. Jevgeni Onegin on ehkä kaikista maailman ihanista oopperoista ykkössuosikkini muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, Tristan ja Isolde oli kyllä upea! :) (Siitä myöhemmin lisää) Toivottavasti Kansallisooppera ottaa sen vielä uudelleen ohjelmistoonsa. Savonlinnasta alkaa tulla minulle pikkuhiljaa kesän vakiotapahtuma :D Hitsi, nyt harmittaa vielä enemmän etten pääse Jevgeni Oneginiin, se olisi kyllä ollut hyvä nähdä!

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)