keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Harrastuksia

Viime torstaina ryntäsin suoraan salilta isovanhempieni luokse, jossa tarkoituksena oli hieman elvyttää musiikkiharrastustani kesän jälkeen. Aloitin (altto)viulunsoiton pienenä, vähän kuin jatkeeksi siskoni musiikin harrastukselle. Soitin ensin isoisäni kanssa, sitten yksityisesi, ja jopa Konservatooriossa, mikä tosin lopulta kävi liian tukalaksi, ja osaksi siksi lopetin soiton kokonaan. Kun elämäntilanne helpotti, ja muistin miten myös nautin soittamisesta, päätimme isoisäni kanssa elvyttää harrastustani. Hänen kunniaksi soitinkin sitten viime pyöreänä juhlavuotena Johann Sebastian Bachin Airin. Kiitos siis rakas isoisä, että olet tukenut minua kaikkina näinä vuosina tässä harrastuksessa
 Jos kyllästyn alttoviuluun, täältä on varaa valita! Aloittaessani viululla silloin pienempänä, soitin siis tuollaisella ihan minikokoisella soittimella. Haha, ja jos nyt vertaa tuohon pöydällä oleviin alttoihin, niin huomaa miten sitä on kasvanut :) 

Meillä on tosiaan ollut perinteenä soittaa jonkun pyöreinä merkkipäivinä tai jouluna joku kappale perheemme iloksi. Tämä vuosi ei ole siis poikkeus. Torstaina tuli vähän harjoiteltua jo mm. Telemannia ja Järnefeltiä, mutten päättänyt vielä lopullisesti minkä kappaleen vuoro on jouluna. Enkä sitä edes voi paljastaa, sillä täällä se ei ainakaan pysyisi salaisuutena ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)