torstai 7. kesäkuuta 2012

Helsingin Kansainvälinen balettikilpailu - Finaali


Finaali käytiin Suurella näyttämöllä, jossa olikin sitten jo huomattavasti enemmän katsoja kuin Alminsalissa. Alla kuva tuomarien rivistä, jonka edessä ja takana oli rajattu tyhjä alue, mikä näytti ehkä vähän huvittavalta.


Pidän paljon Suuren näyttämön katsomosta, jossa voi katsella ihmisten menoa monen kerroksen matkalta! Paikat eivät ehkä olleet parhaat, mutta minkäs teet kun liput päätettiin ostaa vasta viikonloppuna. 


 Harmiksemme Maria Baranova, viime kilpailun Junioreiden mestari, esiintyi finaalin ensimmäisessä osassa tiistaina, ja meillä oli liput keskiviikolle. Onneksi joukkoon mahtui yllättäjiäkin! Esimerkiksi 
valko-venäläinen Ekaterina Oleynik, josta en pitänyt alku-ja välierissä, yllätti hauskalla ja modernilla esityksellään You and I.

Kuva google.com
Aasialaiset olivat koko kisan ajan vahvoilla, kuten finaalissa nähtiin. Yksi suosikeistani oli kiinalainen Taiyu He, joka jaksoi vetää kaikki ohjelmansa suurella innolla ja taidolla. Muu yleisökin oli samoilla linjoilla, koko sali räjähti suuriin suosinosoituksiin.

kuva google.com

Enään puuttuvat tulokset. Niitä ei onneksi kauaa tarvinnut odotella, sillä torstaina pidettiin gaala, jonka aikana jaettiin myös palkinnot. Voittajasta ei silti tainnut olla epäilystäkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)