maanantai 12. toukokuuta 2014

Lukuhaaste alkaa!


Kuva täältä.

Vuosi sitten talvella ystäväni ehdotti, että kokeilisimme lukea jonkun kirjan, jota kumpikaan ei välttämättä muuten lukisi. Viimeksi valitsimme Leo Tolstoin Anna Kareninan, josta ilmestyi haasteen jälkeen juuri sopivasti myös elokuvaversio. Tälläkin kertaa (tosin vähän vahingossa) pysymme venäläissä klassikoissa, sillä vuorossa on Tolstoin Sota ja rauha. Sovittiin myös, että haasteen jälkeen katsotaan Audrey Hepburnin tähdittämä elokuvaversio vuodelta 1957. Ajattelin alkuviikosta hakea kirjan kirjastosta, niin pääsen pian lukemaan sen!

4 kommenttia:

 1. Huh! Melkoisen urakan olet itsellesi ottanut. Minä katsoisin mieluummin suoraan sen Hepburnin leffan ;P Onnea koitokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tossa vähän tekemistä. Hepburnin leffa tulee sitten palkintona :D kiitos!

   Poista
 2. Mulla on Sota ja rauha roikkunut lukulistalla varmaan 15 vuotta jo. Tänä vuonna sain jopa hankittua sen omaksi. Saa nähdä, kuinka kauan sitten aloittamiseen menee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :D Itsekin haaveilen hankkivani sen omaksi, mutta ainakin nopealla etsinnällä ei löytynyt. Onneksi kirjastosta sai lainattua ja ilmeisesti on nyt saapunut noudettavaksi :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)