perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Olen taas aika huonosti jaksanut bloggailla. Johtuu varmaankin näistä kesäkuun alun helteistä, jolloin vietin ahkerasti aikaa aurinkoa ottaen ja ystävien kanssa kesästä nauttien. On vaikeaa yrittää paneutua töihin kun on niin ihanat ilmat, tuttu ongelma varmaan muillekin  Tässä kuitenkin hieman kuulumisia kuvien kera!Kuten jo mainitsin, kesäkuun alussa tuli otettua paljon aurinkoa. Monena vuonnahan on ollut niin että toukokuun lopussa on saatu ihanat helteet mutta kesäkuu on ollut sateinen. Onneksi tänä vuonna saatiin nauttia kunnon helteestä jo kesäkuussa!Arkkitehtuuria keskustassa. Bulevardin kauniita taloja ja maisemia jaksaa kyllä aina ihailla. 


Helteellä on ihanaa käydä pulahtamassa vedessä. Tosin vesi oli kuvanottohetkellä aika virkistävää, joten se jäi lähinnä kahlailuksi.Mökin ja Helsigin väliä on tullut ravattua jo moneen otteeseen. Tässä kuva toukokuulta.Toinen lempikatuni Helsingissä. Pitkään tuota vasemmanpuolista julkisivua korjattiin pitkään, mutta viime syksynä se saatiin vihdoin hoidettua. Väristä en välttämättä hirveästi pidä, mutta kokonaisuus näyttää hyvältä! :)


Kaivopuisto by night. Kello taisi olla tässä vaiheessa jo 10 illalla ja silti on vielä näin valoisaaa. Ihana kesä!


Viime viikonloppuna oli aika sateista mutta päätettiin uhmata säätä ja kaikesta huolimatta lähteä mökille. Onneksi, sillä lauantai oli todella kaunis päivä ja oivallinen purjehdusilma. 


Savonlinna on totta kai must go-listalla. Itselläni oli tosiaan toivomuksena päästä näkemään Samson et Dalia, Lohengrin, Macbeth sekä Jevgeni Onegin, mutta koska nämä oopperat eivät mene peräjälkeen, siihen ei ollut mahdollisuutta. Pienen karsimisen jälkeen päädyimme kahteen oopperaan. Arvaatteko ehkä mihin? ;)

Hyvää Juhannusta kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Harmi ettet pääse kaikkia noita oopperoita katsomaan (kaikki olisivat varmasti kiinnostavia...), mutta toivottavasti teit hyvän valinnan (en osaa kyllä arvata, haha :D). Vähän harmittaa, etten itse pääse tällä kertaa oopperajuhlille ollenkaan, mutta ehkä ensi kesänä sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, toivotaan parasta :) Harmi ettet pääse! Nuo oopperat kyllä aikalailla kiertää ohjelmistossa monta vuotta että varmaan joku noista on ensikin vuonna nähtävillä :)

   Poista
 2. Oon käynyt ite kerran Savonlinnassa kattoo oopperaharjoitukset. Nekin sen takia, että tuttuni lauloi/näytteli siellä. En tosin muista yhtään oopperan nimeä ja siitäkin on ties kuinka kauan aikaa.

  Läheinen tuttuni on joka kesä siellä esiintymässä ja tänäkin vuonna hän on mukana Samsonissa ja Lohengrinissa, ehkä myös Macbethissä. :D Siitä en ole satavarma mutta joskus jossakin macbethissä hän on ollut mukana. Olisi ihan kiinnostavaa päästä käymään siellä taas, mutta asun keski-suomessa niin on vaikeampi lähteä täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa kivalta! Tulin juurikin Savonlinnasta, jossa näimme Lohengrinin ja Macbethin :D Varmaan näimmekin siis tuttusi. Savonlinna on kyllä hieno paikka, toivottavasti pääset sitten ensi kesänä :)

   Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)