lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun fiilistelykuvia

Joulu on takana. Oli todella ihana joulu, lunta satoi, tuli syötyä taas ihan liikaa, ja sai olla rakkaiden parissa. Tietysti tuo miniloma olisi voinut vielä jatkua, mutta ehkä on vaan parempi päästä mahdollisimma pian takaisin arkeen. Tässä hieman kuvasaldoa!  


Aatto alkoi riisipuurolla vanhempieni luona. Joskus nuorempana minulla oli hieno "manteliputki" jolloin sain aina mantelin, mutta se on nyt selvästi katkennut.  Lunta satoi aamusta lähtien, mistä olin iloinen, kuski ei. 
Puuron jälkeen kävimme kiertämässä sukumme haudat läpi. Halusin myös käydä katsomassa sankarihaudan, jossa oli juuri meneillään "vahdinvaihto". Urheat veteraanit pääsivät lämpimään, kun nuoremmat tulivat tilalle. Meille alkoi käydä samoin, ja palasimme pian autolle. 


Jouluhartaus Johanneksenkirkossa. 


En voinut aiemmin kertoa täällä, mitä aioin soittaa aattona. Soitin lopulta Armas Järnefeltin Kehtolaulun, ja Schubertin Serenaden. Viimeinen harjoituskerta meni todella huonosti, mutta sain koottua itseni aattona niin, että vedettiin kunnialla läpi! Jes. Joulupäivä meni ihanan lämpöisissä töppösissä tepastellen, ja musiikkia kuunnellen. Ja lunta satoi lisää. Illalla menimme syömään lisää jouluruokaa, nam. Saatiin myös avata vihdoin pitkään himoitsemani (isälle lahjaksi tarkoitettu) suklaarasia. 


Jouluun kuuluu ehdottomasti myös pelaaminen. Kokeilimme lahjaksi saatua Trivial Pursuit: Master - versiota, joka osoittautui paljon monipuolisemmaksi kuin edeltäjänsä. Asiaan varmaan vaikutti myös se, että olemme pelanneet "edeltäjän" ihan puhki, ja kysymyksetkin ovat tulleet aika tutuiksi. Ilta huipentui elokuvaan nimeltä Australia, jota tähdittivät ihanat Hugh Jackman ja Nicole Kidman. 

Nyt loppuu jouluhöpinät! Jatketaan pian taas kulttuurilla :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti piristää päivääni huimasti, kiiitos! :)